Wie is Tonia Dabwe?

Dochter van een Nederlandse moeder en Liberiaanse vader. Middelbare school in Liberia, een jaar Frans aan de universiteit in Ivoorkust, studies Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde in Nederland/Spanje. Woont in Deventer, meestal 2 of meer maanden per jaar in het buitenland. Doorzetter, reist graag, internationale vriendenkring en enthousiast over ondernemerschap. Houdt van uitdaging & deadlines, salsa dansen, klassiek ballet, wandelen, musea, varen en fotograferen. Past meestal niet in het hokje.

Advies, interim- en projectmanagement in Nederland, voor opdrachtgevers in de zorg, bedrijfsleven en overheid.

Ondernemerschaps- & vakonderwijs in Liberia met sterke focus op vrouwen. Naschools lesprogramma voor kids. En: sociaal ondernemen.

Online adviesbedrijf voor het midden en kleinbedrijf in Afrika. Gericht op strategie, financiering van groei en verbetering van bedrijfsprocessen.

Bijzonderheden

Ik ben degene die snel tot de kern van zaken doordringt om resultaat te leveren. Dat doe ik met een zakelijke houding. Het resultaat staat voorop, zonder de aandacht voor menselijk contact te verliezen. Waar ik erg goed in ben: de vinger op de zere plek leggen, mensen enthousiasmeren & betrokken houden, creatieve oplossingen bedenken en meerdere projecten tegelijk overzien. Zo run ik al jaren een stichting in Liberia (lokaal team van 13 + 14 vrijwilligers verspreid over 3 landen), heb ik 2 bedrijven en zit ik in een paar besturen.
Projecten afgerond
projects
Tevreden opdrachtgevers
clients2
Landen
location
Talen
language2

Meer weten?