Wie is Tonia Dabwe?

Dochter van een Nederlandse moeder en Liberiaanse vader. Middelbare school in Liberia, studie Frans aan de universiteit in Ivoorkust, studies Bedrijfseconomie en Bedrijfskunde in Nederland & Spanje. Woont in Deventer, meestal wel een maand (of langer) per jaar in het buitenland. Doorzetter, reist graag, groot internationaal netwerk en enthousiast over ondernemen. Houdt van uitdaging & deadlines, salsa dansen, klassiek ballet, wandelen, musea, cocktails, varen en fotograferen. Past meestal niet in het hokje.

 

Advies, interim- en projectmanagement, voor opdrachtgevers in de zorg, het bedrijfsleven en bij de overheid.

Vakonderwijs & sociale ondernemingen in Liberia, met bijzondere aandacht voor vrouwen. Daarnaast: privaat basisonderwijs.

Online adviesbureau voor het MKB in Afrika. Gespecialiseerd in  business management basics & financiering van groei.

Bijzonderheden

Ik ben degene die snel tot de kern van zaken doordringt om resultaat te leveren. Dat doe ik met een zakelijke houding. Het resultaat staat voorop, zonder de aandacht voor menselijk contact te verliezen. Kritische denker.
 
Waar ik erg goed in ben: de vinger op de zere plek leggen, mensen enthousiasmeren & betrokken houden, creatieve oplossingen bedenken en meerdere projecten tegelijk managen.

Onderscheidingen

Tevreden opdrachtgevers
clients2
Landen
location
Talen
language2

Meer weten?